Blå spændelågsfade indeholdende miljøfarligt produkt

Der findes mange typer farligt gods, og hver varetype har sine udfordringer når det kommer til at nedpakke dem sikkert og i ‘compliance’ med reglerne. Det er nemlig sådan, at afhængig af transportform (vej, bane, flodpram, skib eller fly) er der forskellige regler. Og som om det ikke var nok, så er der oven i købet en masse lempelser og undtagelser, man som virksomhed naturligvis med fordel kan udnytte. Der er også særlige nationale regler, man skal forholde sig til.

Hos iSikkerhed.dk har vi stor praktisk erfaring i at pakke farligt gods, så det overholder reglerne og kommer sikkert og billigt frem til modtager. Dette uanset om varen skal køres, sejles eller flyves, eller en kombination af disse. Derfor tilbyder vi at overtage pakkeopgaven, så vi står for emballering, mærkning og udfyldelse af relevante transportdokumenter.

Står du med nogle varer, der skal afsendes, men mangler du den lovpligtige uddannelse eller mangler du etiketter eller UN-godkendt emballage, eller er du bare i tvivl om den mest hensigtsmæssige måde at ordne tingene på, må du endelig kontakte os! Vi kan guide dig igennem – nogle gange er det et spørgsmål om ganske få ændringer før I kan sende varerne. Andre gange kræver opgavens afslutning, at vi pakker det hele ned og udarbejder dokumenterne.

Konkret kan opgaven løses enten på jeres virksomhed eller I kan efter forudgående aftale sende dem til os nær Billund, naturligvis under overholdelse af gældende ADR regler. For at vi kan udføre opgaverne korrekt er det vigtigt, at vi får tilsendt alle oplysninger om afsender, modtager, kollli, mængder, og ikke mindst opdaterede sikkerhedsdatablade (MSDS) på det eller de produkter I skal have pakket.

Kontakt os for at få oplyst pris på en pakkeopgave.

Similar Posts