Kursuskalender

Farligt gods kurser


 
 

 

 

Aktuelle kurser

11. marts 2020: Vi har besluttet at annullere alle åbne kurser på denne side af sommerferien. Aflysningen sker, fordi vi vurderer at risikoen for at sprede en eventuel corona-virus er større når personer fra mange forskellige virksomheder mødes til et fælles kursus end, hvis vi afvikler kurserne lokalt.

Vi tilbyder fortsat firmakurser til attraktive priser. Her kommer vi ud og afvikler et kursus lokalt på jeres virksomhed kun for dig og dine kolleger med fokus på jeres produkter. Kontakt os, hvis du ønsker et uforpligtende tilbud herpå (også for blot 1-3 personer) eller har spørgsmål om valg af kursus eller andet.

Vi vender tilbage med en revideret version af efterårets åbne kurser.

Dato(er)KursusStedPris
17. april 2020 AFLYST - Tilsyn af håndildslukkere København S kr 1.450,00
8. september 2020 - 9. september 2020 ADR/IMDG 1.3 basiskursus Vejle kr 4.500,00
27. oktober 2020 - 28. oktober 2020 ADR/IMDG 1.3 basiskursus København S kr 4.500,00
Alle priser er eksklusive moms

Vi forbeholder os ret til at aflyse eller flytte et kursus jf. forretningsbetingelserne.

Om kurserne

De åbne kurser udbydes i et samarbejde mellem DG Safety Group og Teamwork Solutions/isikkerhed.dk.

isikkerhed logo teamwork solutions

 
 
 
 
 
 
Instruktørerne Mats og Martin har tilsammen 40 års praktisk erfaring med farligt gods (som både shipper og operator), og har undervist på hundredevis af kurser.

Karakteristisk for kurserne er, at du får en masse nyttig information præsenteret i øjenhøjde. Samtidig lægger vi vægt på, at der foruden den obligatoriske teori også er tid til både praktiske og teoretiske opgaver. Og skulle du have spørgsmål efter kurset tager vi os også tid til at hjælpe dig med disse.
 

Virksomhedstilpassede kurser


Finder du ikke lige det kursus, du leder efter i listen over åbne kurser herover, har vi også mulighed for at komme ud på din arbejdsplads og afvikle et kursus målrettet jeres varer. Det sparer jer både tid og penge, og jeres viden bliver mere specifik!

Virksomhedsspecifikke kurser er måden vi typisk uddanner på når det gælder vejtransport (ADR 1.3) eller søfragt (IMDG 1.3) af farligt gods, fordi kravene til disse uddannelser er mere smidige end ved luftfragt. Vi kan således målrette kurset til virksomheden og personalets aktuelle behov. Det er også muligt at afvikle et sådant kursus i flere hold, så hele afdelingen ikke skal ‘lukkes ned’.