Teamwork Solutions

Farligt gods – er du sikker på det?

Hvem er vi?

Hjemmesiden iSikkerhed.dk drives af virksomheden Teamwork Solutions, og navnet er meget betegnende for det, vi ønsker at bibringe: Sikre løsninger formuleret i samarbejde med hinanden. I har en virksomhed og nogle produkter, I kender rigtig godt, og vi har erfaring i regelsættene for håndtering og forsendelse af kemikalier og andre typer farligt gods, samt en god portion forretningsforståelse, og sammen kan vi finde en løsning, der kan implementeres i jeres virksomhed uden at vælte læsset.

Hvad kan vi?

Teamwork Solutions kan hjælpe jer med løsning af konkrete problemstillinger i forbindelse med håndtering af kemikalier og forsendelse af farligt gods. Sammen finder vi den mest optimale løsning naturligvis indenfor rammerne af den gældende lovgivning.

Konkret tilbyder vi hjælp til pakkeopgaver og udformning af transportdokumenter, sikkerhedsrådgivning og kurser i håndtering og klargøring af farligt gods til forsendelse. Herudover kan vi tilbyde hjælp til klassificering, mærkning og emballering i henhold til CLP-forordningen og andre arbejdsmiljørelaterede projekter..

Det er en tillidssag at lukke fagfolk ind i virksomheden, og hos Teamwork Solutions får I altid besøg af kendte personer, og opgaven udføres altid præcis som aftalt med jer både med hensyn til det professionelle arbejde såvel som prisen. Vi ønsker at yde en superservice og forblive et lille firma, så I altid ved, hvem I skal tale med, og hvem som udfører opgaven. Ved større opgaver kan vi efter aftale trække på vores netværk af samarbejdspartnere.

Vi kommer gerne på besøg i jeres virksomhed, hvis I ønsker et sådant indledende møde inden vi begynder samarbejdet. Det koster ingenting uanset udfaldet af mødet.

I kan altid ringe eller maile med spørgsmål – det er helt uforpligtende og koster ikke noget!

Et samarbejde kan udmøntes på mange måder. Afhængig af opgaven kan vi tilbyde et abonnement eller en klippekortsordning, der giver jer en fast “livline” at trække på, alternativt en fast pris på en given opgave. Og endelig kan vi tilbyde fakturering på konkurrencedygtig timepris. Lad os tage en snak om jeres muligheder.

Mit løfte til dig!

Jeg ønsker at drive min virksomhed på ordentlig vis og jeg ønsker at være tilgængelig for alle kunder. Uanset, hvad dit spørgsmål måtte være er du derfor velkommen til at udfylde kontaktformularen herunder og blive ringet op af mig (Martin Egeskov Pedersen, ejer og stifter af Teamwork Solutions). Du er naturligvis også velkommen til at ringe direkte på tlf. 8181 3481.

    Følg også med og kom i dialog med os på Facebook, Linkedin eller Twitter

    Foreningen af Sikkerhedsrådgivere  i Danmark

    Teamwork Solutions er medlem af Foreningen af sikkerhedsrådgivere i Danmark, Fasid.dk, og kan trække på en stor pulje af kvalificerede kolleger fra mange af Danmarks største virksomheder. Endvidere har vi et godt og tæt samarbejde med myndigheder og ordensmagten.