Teamwork Solutions’ betingelser for udfyldelse af kontaktformularer

Tak for din interesse i at blive kontaktet af vores virksomhed

Ved at bede om at blive kontaktet accepterer du nærværende vilkår for vores behandling af dine personoplysninger.

Ved din tilmelding accepterer du at blive kontaktet af os:

Teamwork Solutions
Kikkenborgvej 10
7183 Randbøl

Hvis du har spørgsmål, ønsker at tilbagetrække dit samtykke eller andet, er du altid velkommen til at kontakte os på info@isikkerhed.dk, så vil vi tage hånd om din forespørgsel hurtigst muligt.

Personoplysninger og hvad vi bruger dem til

Når du udfylder vores kontaktformular og beder om at blive kontaktet, afgiver du dit navn, navnet på din virksomhed, dit telefonnummer og e-mail, samt eventuelt en besked til os.

Vi anvender først og fremmest disse oplysninger for at være i stand til at ringe dig op eller skrive til dig, præcis som du har bedt os om. Men vi bruger også oplysningerne til på forhånd at danne os et indtryk af, hvem vi ringer til, så vi kan give dig den bedst mulige service, når vi kontakter dig.

Retsgrundlaget for vores indsamling/opbevaring/behandling af personoplysningerne er persondataforordningens artikel 6, stk. 1, litra b og litra f.

Hvor længe opbevarer vi dine personoplysninger?

Dine personoplysninger opbevares på ubestemt tid.

Videregivelse

Vi videregiver ikke dine oplysninger til 3. mand.

Overførsel af oplysninger til 3. lande

Dine oplysninger overføres ikke til lande uden for EU og EØS.

Dine rettigheder

Du har ret til at få indsigt i de oplysninger, vi behandler om dig m.v.

Du har ret til at få urigtige oplysninger vi har om dig slettet, jfr. nærmere persondataforordningens artikel 16.

Du har ret til at få slettet dine oplysninger hos os og vores databehandler (såfremt vi har ud- vekslet oplysningerne med en sådan) jfr. persondataforordningens artikel 17. Denne ret kan du udøve ved at afmelde dig nyhedsbrevet, og vi sørger for at underrette vores databehandler (såfremt vi har udvekslet oplysningerne med en sådan) om at oplysningerne skal slettes, hvis du framelder dig nyhedsbrevet.

Du har ret til at få begrænset vores behandling af oplysninger om dig jfr. nærmere persondataforordningens artikel 18.

Du har i visse tilfælde ret til at gøre indsigelse mod vores behandling af dine personoplysninger jfr. persondataforordningens artikel 21. Du kan også gøre indsigelse mod behandling af dine oplysninger til direkte markedsføring.

Du har ret til at klage til Datatilsynet over vores behandling af personoplysninger. Se www.datatilsynet.dk.

Grundet travlhed kan vi desværre ikke garantere dag-til-dag levering i november og december.. Forvent 2-3 dages leveringstid (eller kontakt os, hvis det er mere presserende). Luk