Uddannelse

Vi skræddersyr et kursus til dine behov!

Skræddersyede farligt gods kurser

Et skræddersyet firmakursus, der er målrettet jeres behov, er ofte både den bedste og billigste løsning. Sammenlignet med åbne kurser balancerer regnestykket ofte ved deltagelse af bare 2-3 personer, og så kan I selv vælge dato, og slipper for transport og eventuel overnatning. Vi kan også tilrettelægge kurset, så hele lageret ikke går i stå.

Vi har stor erfaring med afholdelse af virksomhedstilpassede kurser, der gerne kombinerer emnerne farligt gods, kemiregler og affald og altid med det praksisnære i fokus. Et sådant skræddersyet kursusforløb skaber et fælles fundament og et fælles afsæt for medarbejderne. Som en sidegevinst afdækker vi ofte irrationelle arbejdsgange, især når både lager og administration deltager i samme kurser!

Med et tilpasset firmakursus får din virksomhed mulighed for at:
• Uddanne flere medarbejdere på samme tid
• Fleksible læringsforløb
• Få et skræddersyet kursus tilpasset jeres konkrete behov
• Vælge det tidspunkt og sted, der passer jer bedst
• Opnå økonomiske besparelser begyndende ved 2-3 personer
• Få undervisning på dansk eller engelsk
• Evaluering og opfølgning

Vejledende priser 2023

Reglerne for farligt gods er komplicerede og omfatter mange forskellige farlige produkter. Det gælder for både underviser og kursist, at det er allermest tilfredsstillende at fokusere på de regler, kursisten har brug for i sin dagligdag. Vi tilbyder derfor at komme ud og undervise med udgangspunkt i dine produkter også selvom det måske kun er dig, der skal på kursus.

• Standard ADR og IMDG 1.3 kursus: 8.500,- ekskl. moms inkl. max 5 personer. Yderligere kursister 300,- per person. Varighed 4-8 timer afhængig af virksomhedens produkter og rolle i transporten.
• ADR 1.3 kursus i transport af håndsprit: 6.500,- ekskl. moms inkl. max 5 personer. Yderligere kursister 300,- per person. Varighed 3-4 timer.
• Undtagne lithiumbatterier ADR-IMDG og IATA: 6.500,- ekskl. moms inkl. max 5 personer. Yderligere kursister 300,- per person. Varighed ca. 3-4 timer
• Kursus i egenkontrol af håndildslukkere efter DS2320:2020 : 4.500,- ekskl. moms i grundgebyr inkl. max 5 personer. Yderligere kursister 300,- per person. Varighed 2-3 timer
• IATA luftfragtkurser – i samarbejde med DG Safety Group tilbydes IATA firmakurser i alle kategorier 1-12 – kontakt os for konkurrencedygtig pris!
• Sikkerhedsrådgiver forberedelse til repetitionseksamen : 7.000,- ekskl. moms i grundgebyr for 1 person. Yderligere kursister dog max 5 personer 1.450,- per person. Een dags intensiv træning ledsaget af efterfølgende individuel opgaveløsning/retning.

Ovenstående priser inkluderer kursusmapper, dokumentskabeloner, hotline og kursusbeviser for det tilmeldte antal kursister.
Maksimalt deltagerantal per kursus 15 personer.
Priserne gælder ved kursus-afvikling i Danmark med undtagelse af ikke-brofaste øer, Færøerne og Grønland.
Virksomheden stiller gratis undervisningslokale til rådighed.
Alle kurser tillægges kørsel efter Statens takst med udgangspunkt i Vejle/Billund, tur/retur, samt Brobizz hvis Øst for Storebælt.

Priseksempel ved kursus på virksomhed beliggende i Aalborg for 8 personer, der skal have et kursus i afsendelse af farligt gods med bil og skib til England.
Grundgebyr (inkl. 5 person): 8.500,-
Deltagergebyr for yderligere 3 kursister (3 x 300,-): 900,-
Kørsel (ca. 350 km): 1.246,-
Total: 10.646,- ekskl. moms

Priseksempel ved kursus på virksomhed beliggende i Ringsted for 3 personer, der skal have et kursus i afsendelse af små “undtagne” lithiumbatterier (vej, sø, luft):
Grundgebyr (inkl. 5 person): 6.500,-
Kørsel (ca. 390 km): 1.341,-
Brobizz (x 2): 386,-
Total: 8.227,- ekskl. moms

”Alle spørgsmål blev besvaret og enhver sten vendt, da vi under Martins kompetente ledelse afholdt virksomhedskursus i farligt gods. Kan i høj grad anbefales virksomheder, som gerne vil mindske risikoen på området”
Jens Prebensen, Product Compliance Officer – Chemicals, Flying Tiger Copenhagen

Hvis du er interesseret i at læse mere om uddannelseskravene for vej, sø og luftfragt kan du dykke ned i vores store guide til farligt gods uddannelse

Kursusoversigt

Herunder kan du læse mere om de mest populære kurser, vi kan tilbyde din virksomhed.

Dette kursus kan afvikles på en enkelt dag og er målrettet afsendere af farligt gods, der skal transporteres af vej eller med skib. På kurset lærer du de basale regler for korrekt klassificering og identifikation af farligt gods, at emballere og mærke varerne korrekt, samt udarbejde transportdokumenter. Kurset kaldes ofte et ADR 1.3 basiskursus eller det lille ADR-bevis, og tæller samtidig som IMDG 1.3 kursus dvs. basisuddannelsen for farligt gods sendt som stykvis med skib.

Se den fulde kursusbeskrivelse

Dette kursus kan afvikles på en halv dag, og er målrettet afsendere af farligt gods, der kun skal køres på vej, og som kan transporteres efter lempelsen kaldet begrænsede mængder (eller limited quantities eller LQ). Rigtig mange mindre dunke og spande, samt spraydåser kan transporteres på denne måde. Det er dog fortsat et krav, at alle personer, der medvirker til at pakke eller håndtere sådanne forsendelser skal uddannes efter ADR kapitel 1.3, hvilket dette kursus tæller som.

Se den fulde kursusbeskrivelse

Dette kursus kan afvikles på en halv dag, og er målrettet chauffører, der kører med farligt gods enten under frimængden eller pakket som begrænset mængde eller undtaget mængde. På sådanne transporter skal chaufføren have en almindelig ADR basisuddannelse også kaldet et kapitel 1.3 kursus.

Se den fulde kursusbeskrivelse

Dette kursus kan afvikles på nogle timer, og er målrettet virksomheder, som sender små lithiumbatterier. Det kan fx være powerbanks, håndværktøj, reservebatterier til bærbare computer og lignende. Sådanne kan meget ofte sendes efter nogle undtagelsesbestemmelser uanset om de sendes af vej, sø eller med fly. På kurset gennemgås disse bestemmelser (ADR og IMDG SP 188, samt IATA Section II i de respektive pakkeinstruktioner).

Se den fulde kursusbeskrivelse

Dette kursus er et standard ADR 1.3 basiskursus, men målrettet virksomheder, hvis primære type farligt gods er lithiumbatterier. Kurset kan afvikles på en dag og tæller som et ADR 1.3 basiskursus, så man kan sende alle typer lovlige lithiumbatterier som vejtransport. I tillæg gennemgås reglerne for små batterier sendt efter undtagelsesbestemmelserne på vej og søtransport (SP 188), samt Section II uindtagelsen ved luftfragt.

Se den fulde kursusbeskrivelse

Dette kursus er et teoretisk kursus, der gennemgår klassificeringskriterierne for henholdsvis CLP (kemikalier)og transportklassificering (til sikkerhedsdatabladets pkt. 14 eller forud for transport).

Se den fulde kursusbeskrivelse

Dette kursus kan afvikles på nogle få timer, og gør jer i stand til selv at udføre de i ADR-sammenhæng lovpligtige årlige eftersyn af ABC-ildslukkere. Egenkontrol i henhold til DS2320:2020.

Se den fulde kursusbeskrivelse

Dette kursus er et dagskursus, der tegner et billede af de mange forskellige regler, der findes på kemikalieområdet.

Se den fulde kursusbeskrivelse

Vi afvikler åbne kurser som optakt til sikkerhedsrådgivereksamen. Kurserne udbydes både i forbindelse med grundlæggende eksamen og repetitionseksamen. Læs mere under de enkelte kurser i menupunktet ‘Kursuskalender’.

Uforpligtende kursustilbud!

Kontakt os allerede i dag for et aldeles uforpligtende tilbud på kursus! Du kan ringe (8181 3481), maile (info@isikkerhed.dk) eller udfylde nedenstående formular.