Jeg er vokset op i Østjylland, hvor jeg også har uddannet mig som kemiker. Et dumt cykelstyrt bragte mig på afveje, så jeg gennem 10 år ikke beskæftigede mig med kemi, men i stedet lærte en masse om at drive forretning. Herefter tog mit liv endnu en drejning, hvor jeg vendte tilbage til kemien og til Jylland.

Siden 2005 har jeg boet nær Billund sammen med min familie, og når jeg har tid kan jeg iagttages løbende på de lokale skovstier. Det sker endda, at jeg deltager i triathlon konkurrencer. Jeg holder mig i form for at kunne løbe hurtigt for din virksomhed 😉

Det ligger mig på sinde at gøre en forskel. Både for jer i vores samarbejde, men også i livet som helhed. Jeg vil ikke bare opfattes som reel, troværdig og kompetent, men også agere således.

Hvorfor har jeg valgt at etablere min egen konsulentvirksomhed? Jeg er for det første af den opfattelse, at jeg har mere at tilbyde, end hvad rammerne i en fastansættelse gav mig mulighed for at udøve. Samtidig synes jeg, at det er ærgerligt, at sikkerhedsrådgivning og undervisning i transport af farligt gods ofte bliver stemplet som dyrt eller opleves som svært tilgængeligt på trods af rådgivningen.

Jeg vil derfor forsøge at tilpasse min rådgivning til mine kunder, og ikke omvendt. Det behøver heller ikke at være dyrt at gå til mig. Prisen afhænger selvfølgelig af, hvordan du vælger at bruge mig som sikkerhedsrådgiver eller underviser. Det er mit ønske at blive din foretrukne rådgiver, som du løbende kontakter for at højne sikkerheden og minimere risikoen for uheld i din virksomhed. Dét giver på sigt din virksomhed en besparelse.

Du er velkommen til at tage kontakt til mig, hvis du er nysgerrig på at høre mere. Det vil også gøre mig glad, hvis du vi netværke med mig på LinkedIn.

[button size=”small” color=”orange” link=”/kontakt” target=”_top”]Skriv eller ring nu![/button]