Beredskabsstyrelsen har nu fastlagt eksamensdatoer til sikkerhedsrådgivereksamen i 2023.

Samtidig har vi også kursusdatoer på plads, hvis du ønsker at forberede dig før du går op til eksamen. I 2023 afvikler vi igen både sikkerhedsrådgiverkursus for dig, der skal op for første gang til den grundlæggende eksamen og repetitionskurser for dig, der skal have hele ADR og Bekendtgørelserne genopfrisket før repetitionseksamen. Sikkerhedsrådgiverkurserne afvikles i Vejle i dagene op til eksamen. Som deltager på et af vores forberedende kurser får du også et eksemplar af den gældende ADR konvention (ADR 2023 kan også forudbestilles i webshoppen med forventet levering primo januar).

Sikkerhedsrådgivereksamen i 2023 afholdes i Kolding på følgende datoer:

Grundlæggende eksamen (heldags):

  • 2. maj 2023
  • 28. november 2023

Repetitionseksamen hhv. udvidelseseksamen (halvdags):

  • 7. marts 2023
  • 12. oktober 2023

Tilmelding

Der er åbnet for tilmeldingen. Tilmelding foregår i systemet Plan2learn.

Hvis du ønsker at tilmelde dig sikkerhedsrådgivereksamen, skal du oprette dig som bruger i Plan2learn. Når du har oprettet en profil kan du søge på ”sikkerhedsrådgiver” i kursuskataloget og få de forskellige sikkerhedsrådgivereksaminer frem. På din Plan2learn profil vil du bl.a. kunne se status for din tilmelding og se din eksamensbedømmelse. Sikkerhedsrådgiverbeviser vil også blive lagt i Plan2learn.

Vær opmærksom på, at din Plan2learn profil og vores kontakt til dig fra Plan2learn baserer sig på din mailadresse. Sørg derfor altid for at holde Plan2learn opdateret med din mailadresse.

Vær i øvrigt også opmærksom på, at terminologien i Plan2learn afspejler, at systemet anvendes til kursusadministration, og at der derfor bruges begreber som kursus, uddannelse og underviser, men at Beredskabsstyrelsen i forbindelse med sikkerhedsrådgiverordningen fortsat kun afholder eksamen og ikke uddannelse.

Find flere oplysninger på Beredskabsstyrelsens hjemmeside:

Spørgsmål om tilmeldingsprocedure og Plan2learn henvises i øvrigt til Beredskabsstyrelsens kursusadministration på tlf. 7285 2924 eller mail brs-ktp-kuradm@brs.dk

Similar Posts