Du kan nu bestille papkasser til farligt gods i webshoppen. Fælles for kasserne er, at de alle er 4GV-godkendt dvs. kan anvendes som kombinationsemballager til farligt gods med indvendige emballager af enhver type. Et typisk eksempel kunne være forsendelse af noget brandfarlig væske i en ikke-UN-godkendt emballage. Denne skal i følge mange pakkeinstruktioner nedpakkes i en UN-godkendt emballage før den må sendes ud på vejen.

Hvordan udmærker vores UN-kasser sig så i forhold til andre typer? Jo, disse UN-kasser er 4GV-godkendt med en maksimal bruttovægt uden at stille krav til størrelsen eller indholdet af de indvendige emballager. Flere andre 4GV-godkendte kasser på markedet forudsætter, at de indvendige emballager ikke overskrider en vis størrelse foruden at sætte en begrænsning på den samlede bruttovægt. Det gør vores ikke.

I eksemplet ovenfor kan man altså placere dunken med brandfarlig væske i 4GV-kassen og sende afsted. Det eneste man skal sikre sig er, at bruttovægten ikke overstiger det maksimalt tilladte. Og så skal man selvfølgelig følge alle de sædvanlige regler omkring sammenpakning, opmærkning, transportdokument osv. Men man skal slipper for at skulle omhælde dunkens indhold for at overholde nogle yderligere krav.

Ovenstående lyder teknisk, og i praksis er det også en reel lettelse ikke at skulle forholde sig til yderligere begrænsninger på den indvendige emballage!

Vores kasser er GV-godkendte dvs. de må anvendes med alle typer indvendig emballage, så længe denne indvendige emballage overholder de generelle bestemmelser og eventuelle krav i pakkeinstruktionen. Mange tror fejlagtigt, at hvis man bare anvender en 4G-kasse (altså ikke 4GV-kasse), så er det fint, men det er desværre ikke korrekt. En 4G-kasse kræver selektiv prøvning med en konkret indvendig emballage for at måtte anvendes. Det betyder, at hvis man ønsker at anvende én type UN-kasse til varierende indhold, skal man gå efter 4GV-varianten.

Kasserne skal lukkes med 50 mm fiberforstærket tape efter forskrifter vist under de enkelte varianter.

Prisen er sat lavt uanset om du køber en enkelt eller mange kasser, men ønsker du at bestille rigtig mange papkasser, er du velkommen til at bede om et godt tilbud herpå! Husk også, at vores faste leveringspris på 59,- per ordre er blandt markedets laveste!

Se udvalget af 4GV-emballager i webshoppen

Similar Posts