Lithiumbatterier, små

5.500,00 kr. (6.875,00 kr. m/moms)

Lithiumbatterier som vi kender dem fra håndværktøj, powerbanks, knapcellebatterier og batterier til laptops mm. er klassificeret som farligt gods, men kan sendes som undtagne batterier, hvis batteriet er tilstrækkeligt lille og man følger bestemte regler når forsendelsen klargøres. Dette gælder uanset om batterierne sendes for sig eller monteret i udstyr.

På dette halvdagskursus gennemgår vi i ro og mag kravene til batterierne og hvordan man kan sende både batterier og udstyr efter undtagelsesbestemmelserne for biltransport, søfragt og med fly (passager- og/eller fragtfly).

Vi kommer også ind på bestemmelserne for håndtering og forsendelse af defekte eller kasserede batterier. Kurset her kvalificerer ikke til at sende sådanne batterier, men I lærer at skelne, og får anvist en måde at håndtere det på.

Vi afvikler åbne kurser (se aktuelle kurser længere nede på siden), men kommer også gerne ud på din virksomhed og underviser i reglerne for forsendelse af undtagne lithiumbatterier.

Prisen for et firmakursus er i 2020:

Grundgebyr inkl. 1 kursusdeltager: 5.500,-
Tillæg per yderligere kursusdeltager (op til maks. 12 personer): 300,-
Km-takst (udgangspunkt Vejle Kommune): 3,52,- per km
Brobizz (hvis Sjælland): 368,-

Priserne gælder ved afvikling i Danmark (undtaget ikke-brofaste øer)
Alle priser er ekskl. moms. I stiller gratis undervisningslokale til rådighed.

Er du interesseret i et firmakursus bedes du kontakte os for tilbud (8181 3481 eller info@isikkerhed.dk) og for at aftale dato og deltagerantal.
Undlad venligst at bestille og betale varen her og nu i webshoppen, da den endelige pris afhænger af deltagerantal og hvor i landet kurset skal afvikles jf. ovenstående.

Varenummer (SKU): 830000 Kategori: Tags: , ,

Beskrivelse

Åbent kursus


Vi afvikler enkelte åbne kurser, der er billigere at deltage på, hvis kun en enkelt eller to personer skal uddannes. Du kan se planlagte, åbne kurser herunder (er listem tom betyder det desværre, at vi ikke har planlagte kurser den kommende tid) – og læse mere om de enkelte kurser ved at klikke på linket:

Ingen kurser