ADR 1.3 kursus

3.000,00 kr. (3.750,00 kr. m/moms)

ADR kapitel 1.3 uddannelse for dig, der skal pakke og afsende farligt gods som vejtransport efter ADR-reglerne. Personer, der læsser eller aflæsser gods, eller er modtagere af sådant skal også uddannes efter disse bestemmelser.

På dette ADR kursus gennemgås de generelle bestemmelser for vejtransport af farligt gods med fokus på stykgods. Kurset behandler ikke klasse 1 og 7 (eksplosiver og radioaktiver).

Kurset afsluttes med en kort skriftligt prøve.

Du kan se en liste over kommende ADR kurser længere nede af siden. Her vises både rene ADR-kurser og kombikurser, der varer to dage og dækker både ADR og IMDG kapitel 1.3 reglerne. Hvis der ikke vises nogen kurser, er det fordi kurserne enten er udsolgte eller der ikke er programsat flere. Kontakt os gerne for at høre om muligheden for et firmakursus.

Varenummer (SKU): 800000 Kategori: Tag:

Beskrivelse

Vælg et kursus fra listen over kommende kurser herunder – du kan læse mere om de enkelte kurser ved at klikke på linket herunder.

Ingen kurser

NB: Vi anbefaler, at du tilmelder dig et kursus direkte under kursusbeskrivelsen. Du er også velkommen til at ringe på 8181 3481 eller sende en mail på info@isikkerhed.dk.