Kursus ADR 1.3 begrænset mængde

5.500,00 kr. (6.875,00 kr. m/moms)

ADR kapitel 1.3 uddannelse for dig, der skal pakke og afsende farligt gods som vejtransport efter ADR-reglernes lempelige bestemmelser for begrænset mængde (LQ). Personer, der læsser eller aflæsser gods, eller er modtagere af sådant skal også uddannes efter disse bestemmelser.

Vi afvikler åbne kurser (se aktuelle kurser længere nede på siden), men kommer også gerne ud på din virksomhed og afholder et kursus specifikt for dig og dine produkter. Firmakurser vil ofte kunne afvikles som kombikurser, hvor vi dækker både vejtransport (ADR) og søfragtreglerne (IMDG) på samme kursus.

Er du interesseret i et firmakursus bedes du kontakte os for tilbud (8181 3481 eller info@isikkerhed.dk) og for at aftale dato og deltagerantal.
Undlad venligst at bestille og betale varen her og nu i webshoppen, da den endelige pris afhænger af deltagerantal og hvor i landet kurset skal afvikles jf. ovenstående.

Kategorier: , Tag:

Beskrivelse

Åbent kursus


Vi afvikler enkelte åbne kurser, der er billigere at deltage på, hvis kun en enkelt eller to personer skal uddannes. Du kan se planlagte, åbne kurser herunder (er listem tom betyder det desværre, at vi ikke har planlagte kurser den kommende tid) – og læse mere om de enkelte kurser ved at klikke på linket:

Ingen kurser

NB: Vi anbefaler, at du tilmelder dig et kursus direkte under kursusbeskrivelsen. Du er også velkommen til at ringe på 8181 3481 eller sende en mail på info@isikkerhed.dk.