IMDG 1.3 kursus

7.000,00 kr. (8.750,00 kr. m/moms)

Kursus for dig, der skal pakke og afsende farligt gods som søfragt efter IMDG-koden.

Kurset omfatter de generelle bestemmelser for søfragt af farligt gods med fokus på stykgods. Der gennemgås ikke klasse 1 og 7 (eksplosiver og radioaktiver).

Vi afvikler åbne kurser (se aktuelle kurser længere nede på siden), men kommer også gerne ud på din virksomhed og underviser specifikt efter jeres behov med udgangspunkt i de produkter, I håndterer. På et firmakursus vil vi typisk kunne nå at gennemgå både ADR (vejtransport) og IMDG (søfragt) reglerne.

Prisen for et firmakursus er i 2020:

Grundgebyr inkl. 1 kursusdeltager: 7.000,-
Tillæg per yderligere kursusdeltager (op til maks. 12 personer): 400,-
Km-takst (udgangspunkt Vejle Kommune): 3,52,- per km
Brobizz (hvis Sjælland): 368,-

Priserne gælder ved afvikling i Danmark (undtaget ikke-brofaste øer)
Alle priser er ekskl. moms. I stiller gratis undervisningslokale til rådighed.
Varighed: 4-8 timer

Prisen inkluderer en kursusmappe per kursist, kursusbeviser, skabeloner til transportdokumenter, fri hotline for kursusrelaterede spørgsmål mm.

Er du interesseret i et firmakursus bedes du kontakte os for tilbud (8181 3481 eller info@isikkerhed.dk) og for at aftale dato og deltagerantal.
Undlad venligst at bestille og betale varen her og nu i webshoppen, da den endelige pris afhænger af deltagerantal og hvor i landet kurset skal afvikles jf. ovenstående.

Varenummer (SKU): 810000 Kategori: Tags: ,

Beskrivelse

Åbent kursus


Vi afvikler enkelte åbne kurser, der er billigere at deltage på, hvis kun en enkelt eller to personer skal uddannes. Du kan se planlagte, åbne kurser herunder (er listem tom betyder det desværre, at vi ikke har planlagte kurser den kommende tid) – og læse mere om de enkelte kurser ved at klikke på linket:

Ingen kurser

NB: Vi anbefaler, at du tilmelde dig kurserne direkte under kursusbeskrivelsen i stedet for her i webshoppen. Du er også velkommen til at ringe 8181 3481 eller sende en mail info@isikkerhed.dk