Tak for 2018

Så gik det første år som selvstændig og jeg kan kun anbefale det! Især det der med at være sin egen chef – aldrig har jeg haft en chef, der gav så meget is, kage og chokolade 😉

Jeg vil gerne takke alle kunder, der har vist mig den tillid at hyre mig til både små og store opgaver! Det er jeg meget taknemmelig for, og jeg håber at se jer alle igen når I skal have genopfrisket 1.3 beviser, udarbejdet transportdokumenter eller mangler nye faresedler!

Også tak til de virksomheder, der har indgået aftale om ekstern sikkerhedsrådgivning. Jeg ser frem til at besøge jer igen i år!

Og så er jeg stolt og taknemmelig for de samarbejdsaftaler, jeg har indgået i det forgangne år. Det er hele fundamentet for min virksomhed – Teamwork Solutions – at vi i fællesskab finder løsningerne!

Stena Recycling – Ekspert i affaldshåndtering herunder affald, der er farligt gods. Har du brug for hjælp til affaldshåndtering kan Stena hjælpe. Og er der farligt gods blandt affaldet, har Stena og jeg et rigtig godt tilbud på en løsning, der gør det let for din virksomhed at leve op til lovkravene.

DG Safety Group – Ekspert i luftfragt af farligt gods, samt udbyder af IATA-kurser. Sammen med Mats fra DG Safety Group har vi sat et mål, der handler om at blive et sjovt og attraktivt alternativ til de eksisterende udbydere af IATA kurser i farligt gods. 2019 bliver første år med en fuld kursuskalender, hvor vi udbyder alle slags normale IATA-kurser. Og har du specielle ønsker kan vi også honorere disse på firmakurser.

Torkil Hansen – Seneste skud på samarbejds-stammen er Torkil Hansen, der i bredere kredse er kendt fra TV2’s programmer ‘Razzia’, men blandt fagnørder er kendt og respekteret som een af Danmarks mest vidende personer når det gælder ADR og farligt gods. Gennem de seneste 15 år har han tegnet Politiets farligt gods kontroller, og hvad han ikke ved om farligt gods, er ikke værd at vide. Samtidig er Torkil en fremragende formidler. Der bliver rig lejlighed for at trække på Torkils erfaringer i år, og samtidig har han og jeg mange planer for nye projekter, så vi fortsat udvikler tilbudene indenfor farligt gods. Farligt gods kravene må ikke blot være en kedelig bureaukratisk byrde – de skal udnyttes til at blive en styrke for virksomheden.

Jeg vil også gerne takke og anbefale:

Michael fra MS Safety IVS – ekspert i risikovurdering, maskindirektivet, ATEX og en masse ting som jeg intet kender til.

Tommy og Pernille, DGXperts i Billund – professionel pakning af luftfragtforsendelser.

På gensyn – og tak !

Martin Egeskov Pedersen

Similar Posts