Tilsynsetiketter til håndildslukkere

229,00 DKK

Etiketter til brug ved tilsyn af brandslukkere efter DS 2320.

Etiketterne leveres på A4 ark med 8 etiketter på hvert ark. Etiketterne sælger i bundter á 5 ark (dvs. samlet 40 etiketter per enhed, I bestiller).

Etketterne leveres med jeres firmanavn og evt. firmalogo, hvis pladsen tillader det (afhænger lidt af virksomhedsadressen og logoets udformning). Ved bestilling bedes disse oplysninger fremsendt på mail med reference til ordrenummeret.

Etiketterne er trykt på særligt rivefast papir, der er beregnet til udendørs brug og i miljøer med høje krav til holdbarhed. Etiketterne tåler olie, vand, UV og temperaturer fra -20°C til +80°C.

Varenummer (SKU): 260000 Varekategori:

Beskrivelse

Håndildslukkere, der i følge ADR skal medbringes i bilen, skal bære en label, der viser, at der er ført tilsyn med ildslukkerne . Dette tilsyn skal udføres mindst en gang årligt. Af øvrige krav til etiketten kan nævnes, at der skal stå “TILSYN” med fremtrædende tekst, og tidspunktet for næste tilsyn også skal fremgå.

Det årlige tilsyn skal udføres af en sagkyndig person. En sagkyndig person er en person, der har den faglige indsigt i at udføre tilsyn med ildslukkerne. Denne indsigt kan opnås gennem deltagelse i kursus med følgende indhold: Kendskab til ildslukkernes funktion, opbygning og virkemåde, samt de for området gældende love, bekendtgørelser og tekniske forskrifter. Grundig sidemandsoplæring kan også være tilstrækkelig.

Der gælder i rigtig mange tilfælde sammenlignelige regler for tilsynet med de håndildslukkere (fx ABC-pulverslukkere 2 kg, 6 kg og 12 kg, eller 6-10 kg CO2-slukkere), der hænger rundt omkring i bygninger.

Yderligere information

Vægt0.2 kg
Enhed

Bundt á 5 ark

Du kunne også være interesseret i...

Grundet travlhed kan vi desværre ikke garantere dag-til-dag levering i november og december.. Forvent 2-3 dages leveringstid (eller kontakt os, hvis det er mere presserende). Luk