Etiketter til håndildslukkere

249,00 kr.

Etiketter til brug ved tilsyn af brandslukkere efter DS 2320. Etiketterne er trykt på særligt rivefast papir (polyester), der kan tåle lidt af hvert.

Etketterne leveres med jeres firmanavn og evt. firmalogo, hvis I ønsker det og pladsen tillader det (afhænger lidt af virksomhedsadressen og logoets udformning). Ved bestilling bedes disse oplysninger fremsendt på mail.

Etiketterne leveres på A4 ark med 8 etiketter på hvert ark.

Klippetang-versionen indeholder etiketter med fortrykte felter for måned, år for udført tilsyn, samt næste tilsyn, og et id-felt for personen, der udfører tilsynet. Denne version anvendes med klippetang. Bemærk, at de fortrykte årstal kun rækker ca. 3 år frem i tiden. Vil du bestille etiketter til mange års brug, kan du enten vælge håndskrift-versionen eller kontakte os.

Håndskrift-versionen indeholder etiketter, hvor der i stedet for fortrykte felter med måned og år, blot er et enkelt større felt med plads til at skrive årstal, måned og person-id. Benyt en vandfast tusch til at udfylde disse etiketter.

Varenummer (SKU): 260000 Kategorier: ,

Beskrivelse

Håndildslukkere, der i følge ADR skal medbringes i bilen, skal bære en label, der viser, at der er ført eftersyn med ildslukkerne . Dette eftersyn skal udføres mindst en gang årligt (jf. den danske bekendtgørelse). Af øvrige krav til etiketten kan nævnes, at der skal stå “EGENKONTROL” med fremtrædende tekst, og tidspunktet for næste eftersyn også skal fremgå.

Det årlige tilsyn skal udføres af en sagkyndig person. En sagkyndig person er en person, der har den faglige indsigt i at udføre tilsyn med ildslukkerne. Denne indsigt kan opnås gennem deltagelse i kursus med følgende indhold: Kendskab til ildslukkernes funktion, opbygning og virkemåde, samt de for området gældende love, bekendtgørelser og tekniske forskrifter. Grundig sidemandsoplæring kan også være tilstrækkelig.

Der gælder i rigtig mange tilfælde sammenlignelige regler for tilsynet med de håndildslukkere (fx ABC-pulverslukkere 2 kg, 6 kg og 12 kg, eller 6-10 kg CO2-slukkere), der hænger rundt omkring i bygninger.

OBS: DCO-mærkede slukkere skal underkastes årligt eftersyn af autoriserede personer. Egenkontrol er kun tilstrækkeligt ref. ADR og den danske bekendtgørelse, samt rent CE-mærkede slukkere.

Ingen kurser

Yderligere information

Vægt 0,2 kg
Enhed

Bundt á 5 ark

Antal

10 ark, 5 ark, 50 ark

Etikettype

Håndskrift, Klippetang

Du kunne også være interesseret i...

 • Pladsholder

  Ildslukker ABC 2 kg

  249,00 kr. (311,25 kr. m/moms)
  Tilføj til kurvLoading Done
 • Klippetang

  62,00 kr. (77,50 kr. m/moms)
  Læs mereLoading Done
 • Ildslukker ABC, 6 kg

  499,00 kr. (623,75 kr. m/moms)
  Tilføj til kurvLoading Done