Vi har besluttet at annullere alle åbne kurser på denne side af sommerferien. Aflysningen sker, fordi vi vurderer at risikoen for at sprede en eventuel corona-virus er større når personer fra mange forskellige virksomheder mødes til et fælles kursus end, hvis vi afvikler kurserne lokalt.

Vi tilbyder fortsat firmakurser til attraktive priser. Her kommer vi ud og afvikler et kursus lokalt på jeres virksomhed kun for dig og dine kolleger med fokus på jeres produkter. Kontakt os, hvis du ønsker et uforpligtende tilbud herpå (også for blot 1-3 personer) eller har spørgsmål om valg af kursus eller andet.

Vi vender tilbage med en revideret version af efterårets åbne kurser.

12. marts: Vi afholder heller ikke firmakurser de næste 14 dage – I er naturligvis velkomne til at booke senere kursusdatoer, eller få et uforpligtende kursustilbud med henblik på senere afholdelse.
16. marts: Der er nu mulighed for at booke firmakurser afviklet gennem Google Hangout eller Zoom. Kontakt os for at høre nærmere.
15. april: Vi åbner så småt for firmakurserne igen, hvis der er akut behov og myndighedernes retningslinjer kan efterleves.

Similar Posts