ADR-sikkerhedsrådgiver repetitionskursus (AFLYST)

Hvornår

1. marts 2021 - 2. marts 2021    
8:30 - 16:00

Tilmeldinger

Tilmeldinger lukket

Hvor

Vissenbjerg
Søndersøvej 30, Vissenbjerg, 5492

Begivenhedstype

Indlæser kort...

VIGTIGT

Beredskabsstyrelsen har aflyst repetitionseksamen grundet corona, og derfor giver det ikkemening at afvikle et forberedende kursus heller.

Kursusindhold

Dette kursus er til dig, som er eksamineret sikkerhedsrådgiver, og ønsker den bedste forberedelse før du skal op til ADR-sikkerhedsrådgiver repetitionseksamenen. Vi genopfrisker ADR konventionen, de nationale bestemmelser herunder sikkerhedsrådgiverbekendtgørelsen, og gennemgår eksamensbestemmelserne, så du efter kurset er bedre rustet til at bestå eksamen.

Forudsætninger

Kurset kræver indgående kendskab til ADR-bestemmelserne, og det er endvidere en forudsætning for deltagelse i repetitionseksamen, at du har et gyldigt sikkerhedsrådgiverbevis.

Pris

Kurset koster 5.000,- ekskl. moms.
Prisen inkluderer alt kursusmateriale herunder ADR 2021 bogen, og adgang til online opgaveportal.
Bemærk, at prisen ikke inkluderer eksamenstilmelding eller overnatning.

Varighed

Kurset er et intensivt todages kursus.
Det er muligt at bestille en eller to ekstra kursusdage i forlængelse af kurset. Undervisningen på disse ekstra dage vil blive tilpasset kursisternes særlige ønsker og bestå af tavleundervisning og opgaveløsning. Prisen for deltagelse i denne ekstraundervisning er 1.750,- per dag. Hvis du allerede nu ved, at du ønsker at deltage her i bedes du notere det i kommentarfeltet under tilmelding. Alternativt kontakte os!

Deltagerantal

Maksimalt deltagerantal per kursus er 12 personer.

Undervisning

Du bliver undervist af Torkil Hansen & Martin Egeskov Pedersen.
Vi har indført mindste-normering, så der altid vil være mindst én ‘pædagog’ for hver 6 kursister.
Undervisningen er en blanding af oplæg og opgaveløsning. Vi gennemgår de seneste regelændringer, og der er mulighed for virkelighedstro ekstraopgaver både under og efter kurset.

Overnatning

Der er mulighed for at bestille overnatning til fordelagtig pris. Kontakt os for yderligere info.

Eksamen

Kursusprisen inkluderer IKKE tilmelding til Beredskabsstyrelsens eksamen!

Eksamensdato tirsdag den 16. marts 2021 i Fredericia. Deadline for tilmelding er 5. februar  2021.. Gebyret  for repetitionseksamen ca. 1770 kr. Som noget nyt fra 2021 skal du for at tilmelde dig sikkerhedsrådgivereksamen oprette dig som bruger på Plan2Learn. Herefter kan du søge på “sikkerhedsrådgiver” i kursuskataloget og få de forskellige sikkerhedsrådgivereksaminer frem. Kontakt os, hvis du har brug for hjælp til tilmeldingen.

Tilmeldinger

Tilmeldinger er lukket til denne event.