ADR 1.3 basis

ADR 1.3 basis

Hvornår

18. maj 2021    
9:00 - 16:00

Tilmeldinger

Tilmeldinger lukket

Hvor

Vejle
Willy Sørensens Plads 3, Vejle, 7100

Begivenhedstype

Indlæser kort...

Om kurset

Dette kursus er målrettet personer, der skal medvirke til forsendelse af farligt gods som vejtransport herunder pakning, mærkning, booking, udfærdigelse af transportdokumentation, læsse eller aflæsse, samt chauffører, der skal køre under frimængden.

Kurset er et grundlæggende ADR 1.3 kursus med fokus på stykgods. Eksempler kan være rengøringsmidler, laboratoriekemikalier, lak og maling, miljøfarlige stoffer og lignende.

Kurset afvikles med et maksimalt deltagerantal på 6 personer, så der er tid til at inddrage kursisternes aktuelle arbejdsopgaver og eventuelle udfordringer.

OBS: Har du brug for viden om transport af eksplosiver, radioaktiver, tanktransport eller klassificering og transport af affald, der er farligt gods, bedes du kontakte os for et tilbud på et specielt tilpasset kursus. Vi har også åbne kurser med fokus på lithiumbatterier.

Der udleveres kursusmappe, skabeloner til transportdokument, tjekliste mm. Undervisngen foregår på dansk og kurset afsluttes med en kort prøve. Efter godkendt kursusdeltagelse udstedes kursusbevis.

Forplejning:
Kaffe/te, samt frokost er inkluderet i prisen.

Transport:
Kursusstedet er placeret 3 minutters kørsel fra motorvejsafkørsel 61A Vejle C på E45 Østjyske Motorvej. Det er også muligt at tage bus fra Vejle St.

Tilmeldinger

Tilmeldinger er lukket til denne event.