ADR 1.3 basis

ADR 1.3 kursus - det lille ADR bevis
Indlæser kort...

Tidspunkt
28. november 2022
9:00 - 16:00

Lokation
Egtved


Om kurset

Dette kursus er målrettet personer, der skal medvirke til forsendelse af farligt gods som vejtransport herunder pakning, mærkning, booking, udfærdigelse af transportdokumentation, læsse eller aflæsse, samt chauffører, der skal køre under frimængden.

Kurset er et grundlæggende ADR 1.3 kursus med fokus på stykgods. Eksempler kan være rengøringsmidler, laboratoriekemikalier, lak og maling, miljøfarlige stoffer og lignende.

Kurset afvikles med et maksimalt deltagerantal på 6 personer, så der er tid til at inddrage kursisternes aktuelle arbejdsopgaver og eventuelle udfordringer.

OBS: Har du brug for viden om transport af eksplosiver, radioaktiver, tanktransport eller klassificering og transport af affald, der er farligt gods, bedes du kontakte os for et tilbud på et specielt tilpasset kursus. Vi har også åbne kurser med fokus på lithiumbatterier.

Der udleveres kursusmappe, skabeloner til transportdokument, tjekliste mm. Undervisngen foregår på dansk og kurset afsluttes med en kort prøve. Efter godkendt kursusdeltagelse udstedes kursusbevis.

Tilmelding

Tilmeldinger er lukket til denne event.