Kursus IATA Cat. 1 & 3 basis

5.800,00 kr. (7.250,00 kr. m/moms)

Dette kursus er en traditionel IATA kategori 1 & 3 uddannelse for personer, der skal afsende farligt gods med fly (undtagen radioaktivt materiale). Kurset er også et krav for speditører.

Luftfragt af farligt gods er underlagt meget skrappe krav og det gælder også uddannelsen af de personer, der pakker varerne, udarbejder dokumenterne, booker og kontrollerer forsendelsen osv. Kurset herunder kursusmateriale, prøve og undervisning skal godkendes af myndighederne, og ‘pensum’ er stort, så varigheden er et sådant kursus er typisk 3 dage (bemærk dog, at vi tilbyder et lignende 2-dages kursus målrettet lithiumbatterier). Kurset skal også afsluttes med en skriftlig prøve, der skal bestås for at leve op til kravene. Til gengæld kan du med kursusbeviset i hånden pakke eller lave transportdokumenter (DGD) på alle typer farligt gods luftfragt med undtagelse af radioaktiver (og farligt gods, der er forbudt at medtage på fly).

På kurset arbejder vi med mange opslag i IATA-DGR bogen, og da denne er på engelsk, og al dokumentation også skal være som minimum på engelsk, er det en forudsætning, at kursisterne kan læse og skrive engelsk på et rimeligt niveau.

Varenummer (SKU): 820000 Kategori: Tag:

Beskrivelse

Vælg et kursus fra listen over kommende kurser herunder – du kan læse mere om de enkelte kurser ved at klikke på linket herunder.

Ingen kurser

NB: Det er muligt at tilmelde sig kurserne både her i webshoppen og direkte under kursusbeskrivelsen. Det gør ingen forskel.