Brandslukker AVD 6 l (Lithium)

3.495,00 kr. (4.368,75 kr. m/moms)

Specialslukker fra anerkendte Housegard udviklet til slukning af mindre brande i lithiumholdige genstande som batterier, der ellers er svære at slukke med almindelige pulverslukkere eller kylsyresne/CO2-slukkere. Kan også anvendes mod brande i metalstøv og lignende.

AVD brandslukkeren er testet og godkendt iht. EN3-7.
AVD brandslukningsmiddel har 5 års holdbarhed.

AVD køler først og fremmest branden, derefter dannes der en hinde over brandoverfladen som begrænser tilførslen af oxygen, så branden ikke starter igen. AVD hæfter vertikalt og giver derfor en vertikal køling. Andre flydende slukkemidler har ikke denne vertikale køleeffekt og glider af uden større køling. AVD er en blanding af vand og vermikulitt. AVD har en god slukkeeffekt på brande med høje temperaturer over 1000°C, hvilket vanskelige lithium-ion batteribrande og metalbrande netop har. AVD er en rigtig god termisk isolator. AVD isolerer de intakte celler i batteriet fra de brandene og forhindrer derved overophedning samt brandpropagering i batteriet. Spredning af brande i batterier som er forårsaget af overophedning fra celle til celle, stoppes hurtigt og effektivt. AVD’s unikke egenskaber gør, at det kan bruges på flere områder indenfor begrænsning af brandspredning. Test at AVD i forbindelse begrænsning af spredning ved bilbrande er effektive.
AVD er det eneste slukkemiddel på markedet, som har gennemgået uafhængige tredjeparts test vedr. slukning af lithium-ion batteribrande.

Kastelænge: 2-3 meter

Leveringstid: Ca. 7-10 dage

1 på lager (kan bestilles som restordre)

Varenummer (SKU): 250200 Kategori:

Du kunne også være interesseret i...

  • Etiketter til håndildslukkere

    249,00 kr.
    Vælg mulighederLoading Done
  • Ildslukker ABC, 6 kg

    499,00 kr. (623,75 kr. m/moms)
    Tilføj til kurvLoading Done