Fareseddel 1.4S eksplosiv (orange, 10 x 10 cm)

149,00 kr. (186,25 kr. m/moms)

Varenummer (SKU): 101400 Kategorier: ,

Beskrivelse

Eksplosiver klassificeret i fareklasse 1.4S er karakteriseret som

Stoffer og genstande, der kun frembyder begrænset fare for eksplosion i tilfælde af antændelse eller initiering under transport. Virkningerne vil stort set være begrænset til det enkelte kolli, og der kan kun forventes udslyngning af små sprængstykker med kortere rækkevidde. En ydre brand må ikke kunne forårsage næsten omgående masseeksplosion af størstedelen af indholdet i kolliet.

Stoffer eller genstande, der er pakket eller konstrueret således, at en mulig farlig virkning som følge af fejlfunktionering begrænser sig til kolliet, medmindre emballagen er blevet ødelagt ved brand, i hvilket tilfælde alle trykbølgevirkninger og udslyngning af sprængstykker er begrænset i et sådant omfang, at de ikke i væsentlig grad er til gene eller hindring for brandslukning eller andet redningsarbejde i umiddelbar nærhed af kolliet.

Der er med andre ord tale om produkter, der godt nok er eksplosive, men af den allermildeste slags. Derfor gælder rigtig mange af de sædvanlige transportrestriktioner for eksplosiver ikke 1.4S varer. De skal dog fortsat mærkes med 1.4S faresedlen.

Yderligere information

Vægt 0,4 kg
Enhed

Rulle á 250 stk.